Ovo Saopštenje opisuje na koji način kompanija LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG, Industriezentrum NÖ-Süd, Straße 14, 2355 Wiener Neudorf, datenschutz@walter-group.com, kao i sva preduzeća koncerna povezana s njom (grupacija „WALTER GROUP“, „mi“) obrađuje Vaše lične podatke. Spisak najznačajnijih preduzeća povezanih sa koncernom, u čije ime su sastavljene informacije u nastavku, možete pronaći ovde.

Grupacija WALTER GROUP je odgovorna za adekvatnu zaštitu vaših ličnih podataka i pridržava se svih propisa vezano za zaštitu, zakonito postupanje i čuvanje tajnosti ličnih podataka, kao i o sigurnosti podataka.

Sledeće verzije su uopštene i obuhvataju sve postupke obrade podataka unutar grupacije WALTER GROUP. To znači da će se sledeće verzije samo delimično odnositi na Vas.
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti