Kamionski transporti

Da li su Vam uvek poznati svi neradni dani i iz toga proizilazeće zabrane vožnje u Evropi, Rusiji, Centralnoj Aziji, na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi? - Nije potrebno da sve to znate napamet, jer ovde možete da pogledate i proverite. Praktični servis u vezi zabrana vožnje od transportnog menadžmenta LKW WALTER-a pruža Vam velike prednosti prilikom planiranja otpreme i prevozne putanje.

 

Molimo Vas da imate na umu da su se menadžeri transporta LKW WALTER-a kod sastavljanja ovog popisa fokusirali na poluprikolice. Imajte u vidu i to, da trajanje, kao i početak i kraj zabrana, mogu da variraju. Takođe su mogući i posebni izuzeci kod ograničenja.


Dalje informacije:

^ - Top

Ova veb stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliktanjem na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o ophođenju sa Vašim podacima možete pronaći u našim {uslovima korišćenja} i {napomenama o zaštiti podataka}.

Prihvatiti