Špedicija LKW WALTER je međunarodno transportno preduzeće, specijalizovano za prevoze kompletnih utovara u drumskom i kombinovanom saobraćaju.

Dobri razlozi koji govore u prilog LKW WALTER-u

  • U nama imate špeditera za prevoze u celoj Evropi kao i za Rusiju, Centralnu Aziju, Bliski Istok i Severnu Afriku i obnuto.
  • Nudimo Vam lično i kompetentno savetovanje na svim evropskim jezicima - transportna logistika na najvišem nivou.
  • Zahvaljujući inteligentnom softveru za planiranje prevoza i telematskim sistemima, prevoze obavljamo efikasno i ekološki prihvatljivo.

Da li želite još informacija?

U tom slučaju u nastavku odaberite jednu od oblasti i saznajte više o ponudi usluga međunarodne špedicije LKW WALTER:

Za nalogodavce

Iskoristite prednosti partnerstva sa LKW WALTER-om i zatražite više informacija o kratkoročnom preuzimanju Vaše robe u celoj Evropi!


Želim da mi se nešto preveze


Upit

Za transportne partnere

Postanite deo snažne mreže odabranih transportnih partnera u renomiranoj špediciji kao što je LKW WALTER!Želim da vozim za LKW WALTER


Registracija
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti