Vršimo za Vas utovare i istovare i u Severnoj Africi. Tu se naša težišta nalaze u Maroku i Tunisu. Bez obzira da li se radi o Marakešu, Tunisu, Sfaksu ili Kajruanu.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz svih zemalja severne Afrike za sve zemlje Evrope i obrnuto. I to pomoću međuobalnog povezivanja (Short Sea Shipping). Uz to Vam nudimo maksimalnu bezbednost kroz preciznu kontrolu i našu mrežu bezbednih parkirališta.
Planina Atlas u Severnoj Africi Planina Atlas u Severnoj Africi

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Upotreba poluprikolica s ceradom
  • Prevoz od vrata do vrata bez pretovara
  • Kratka prethodna najava za preuzimanje u celoj Evropi.
  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema
  • Mreža bezbednih čuvanih parkinga u Maroku/Tunisu kao i u celoj Evropi

Naših najboljih 10 destinacija na severnoafričkom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Severnoj Africi (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Španija, Nemačka, Mađarska, Belgija, Portugal, Austrija, Holandija, Rumunija, Velika Britanija.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Severne Afrike dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Severne Afrike ili za Severnu Afriku. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Severnoj Africi > više o tome ovde:

Naši zaposleni govore više od 35 jezika Naši zaposleni govore više od 35 jezika

Koliko jezika govori LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER rade zaposleni, koji su pripadnici više od 40 nacija. Oni Vaše želje za povoljnim troškovima transporta, brzim preuzimanjem robe i optimalnim trajanjima transporta mogu da razumeju na više od 35 jezika. Podrazumeva se da vladamo i jezicima, koji su relevantni za kompletne transporte čija su odredišta na Bliskom Istoku, u Severnoj Africi, Centralnoj Aziji i Rusiji.
Brodski transport za severnu Afriku Brodski transport za severnu Afriku

Za Severnu Afriku u kombinovanom saobraćaju?

Maroko i Tunis dve su zemlje u Severnoj Africi koje su deo velike mreže kombinovanog saobraćaja preduzeća LKW WALTER. Iz svih važnih ekonomskih centara u Evropi prevozimo Vašu robu do luka u Španiji i Italiji. Odande nastavljamo transport brodom do Maroka i Tunisa. Ključni pojam: Međuobalno povezivanje - Short Sea Shipping. Vaše prednosti: izbegavanje gužvi na putu i zabrana vožnje, veći utovarni kapaciteti uz manje troškove, moderna oprema, određivanje položaja pomoću GPS-a i još mnogo toga.
Carina Tafel Carina Tafel

Kako LKW WALTER organizuje carinjenje?

Postupak carinjenja LKW WALTER rešava na jednostavan i efikasan način. U svim važnim lukama i na najprometnijim graničnim prelazima LKW WALTER ima svoje agente za vršenje carinjenja.
Otvorena bočna cerada na prikolici Otvorena bočna cerada na prikolici

Šta LKW WALTER preduzima u pogledu bezbednosti?

Za LKW WALTER je bezbednost važna tema. Mnogobrojne mere omogućuju nam da za vreme transporta na najbolji mogući način zaštitimo kako ljudstvo tako i robu. Primer za to su svakako i "Program edukacije vozača" i "Priručnik za vozače", koje smo u skladu sa međunarodnim direktivama razvili i implementirali za naše transportne partnere i njihove vozače.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Severnu Afriku rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Severnu Afriku rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)

U koje zemlje biste najradije vozili?


^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti