Sa mnogo iskustva i velikim znanjem obavljamo Vaše transporte za čitav region. Bez obzira da li se radi o Jerrmeniji, Azerbejdžanu ili Gruziji.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte(kompletne utovare) iz svih zemalja Kavkaza za sve zemlje Evrope i obrnuto. Za sve smo zemlje Vaš idealan partner, koji govori sve jezike Zapadne i Istočne Evrope. Rado ćemo za Vas sastaviti ponudu po Vašoj meri.
Kavkaz (Mcheta, Gruzija) Kavkaz (Mcheta, Gruzija)

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • JEDAN partner za SVE evropske zemlje
  • Lično savetovanje na Vašem maternjem jeziku
  • Konkurentne cene prevoza zahvaljujući optimalnoj iskorištenosti

Naših najboljih 10 destinacija na tržištu Kavkaza.

Najfrekventnije transportne relacije u zemaljama Kavkaza (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Velika Britanija, Nemačka, Holandija, Rumunija, Turska, Poljska, Španija, Slovačka, Austrija.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Kavkaza dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Kavkaza ili za Kavkaz. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze na Kavkazu > više o tome ovde:

Sastanak tima Sastanak tima

Koliko iznose transportni troškovi?

Optimalan odnos cena i usluga jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER vodeća špedicija na području evropskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnom koordinacijom, i korištenjem modernog softvera za planiranje minimalizujemo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj meri povećavamo iskorišćenost vozila.
Carina Tafel Carina Tafel

Kako LKW WALTER organizuje carinjenje?

Postupak carinjenja LKW WALTER rešava na jednostavan i efikasan način. U svim važnim lukama i na najprometnijim graničnim prelazima LKW WALTER ima svoje agente za vršenje carinjenja.
Naši saradnici dolaze iz više od 40 zemalja Naši saradnici dolaze iz više od 40 zemalja

Na koji način LKW WALTER razgovara sa svojim poslovnim partnerima?

Preduzeće LKW WALTER veliku pažnju posvećuje sveobuhvatnom i kompetentnom savetovanju svojih klijenata. Sa Vama i Vašim poslovnim partnerima komuniciramo na Vašem maternjem jeziku. Pošto zapošljavamo saradnike i saradnice iz više od 40 zemalja, uspešno komuniciramo na svim na svim relevantnim jezicima.
Utovar paletizirane robe u kamion Utovar paletizirane robe u kamion

Šta transportuje LKW WALTER?

Osnovna delatnost preduzeća LKW WALTER je organizacija kompletnih transporta u drumskom i kombinovanom saobraćaju. Naše težište leži na prevozu bezopasne, zapakovane robe, a pri tome se prvenstveno radi o robi široke potrošnje, drvu i papiru, hemijskim proizvodima, metalu, proizvodima automobilske i elektroničke industrije.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Kavkaz rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Kavkaz rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti