Angažovanje se nagrađuje!

Preduzetništvo je centralni deo naše poslovne filozofije. Naš sistem za upravljanje informacijama pritiskom na dugme omogućava Vam uvid u rezultate, uporedne preglede i analize. Od svih radnica i radnika zahtevamo da misle i deluju kao preduzetnici. To će nam svima dobro doći. Zbog toga kroz atraktivni sistem premija omogućujemo našim radnicima da učestvuju u uspehu preduzeća.

 

Nagrade

Nagrade predstavljaju dobrodošlo priznanje i dodatnu stimulaciju za visoki nivo kvaliteta rada naših saradnika. Nudimo na primer sledeće...

 

Championat
Interni šampionat: svake godine dodeljujemo atraktivne nagrade saradnicima najboljih odeljenja 
Restaurant
na lokaciji u Viner Nojdorfu u sklopu preduzeća postoji povoljan restoran za saradnike, dok saradnici u Kufštajnu dobivaju bonove za ručak u odabranim restoranima. 
Inhouse Pub
ugodan interni pub za kavu poslije ručka ili za "čašicu razgovora" na kraju radnog dana 
Shuttle Service
uslugu udobnog autobusnog prevoza, posebno organizovanog za naše saradnike, između Beča i Viner Nojdorfa 
vrtići
moderno opremljeno privatno dečije obdanište s jaslicama na lokaciji u Viner Nojdorfu 
Events
našu omiljenu letnju zabavu i božićnu gala večeru, sportske turnire, kviz u pabu kao i mnogobrojne događaje koje organizuju naši angažovani saradnici 

Dalje informacije:

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti