Za vreme izobrazbe prate Vas uspešni treneri. Za vreme izobrazbe prate Vas uspešni treneri.
Najbolja moguća obuka, učenje u kontinuitetu i specijalizacija predstavljaju osnovna obeležja naše poslovne kulture. Vrhunski obučene radnice i radnici koji poseduju i visok stepen socijalne kompetentnosti istovremeno su ključ uspeha preduzeća.

WALTER ACADEMY – „srce“ našeg preduzeća – je centar obuke i usavršavanja, gde se održavaju odabrani kursevi, seminari, konferencije i posebne manifestacije. Akademija je mesto susreta, dijaloga i kovačnica novih ideja.

WALTER ACADEMY smeštena je u nekadašnjoj kući osnivača preduzeća i ne nudi samo idealni okvir za posredovanje znanja, već i za prenošenje naših osnovnih vrednosti i filozofije na buduće generacije.
WALTER ACADEMY na jedinstven način omogućava ulazak u svet grupe WALTER GROUP.
„Što se tiče upravljanja preduzećem, teži se ka tome da se demonstriraju vrednosti i da se pokaže šta znači biti dobar učitelj.“
(Citat osnivača naše firme)
Uspeh započinje dobrom obukom!
Uspeh započinje dobrom obukom!
WALTER ACADEMY - Sala za ručavanje
WALTER ACADEMY - Sala za ručavanje
WALTER ACADEMY - Prostorije za obuku
WALTER ACADEMY - Prostorije za obuku

Dalje informacije:

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti