Akcija & dinamika

Transportni menadžer Transportni menadžer

Naši iskusni menadžeri transporta kontrolišu svaki pojedini transportni nalog od rezervacije pa sve do istovara robe i na taj način obezbeđuju besprekornu realizaciju.

 

Vaš zadatak kao menadžera transporta je umrežavanje klijenata i transportnih partnera u celoj Evropi. Održavaćete direktan kontakt sa vozačima i pažljivo nadgledati realizaciju transporta. Prikupljaćete sve informacije.
To znaci da će intenzivna komunikacija biti važan sastavni dio Vaše radne svakodnevice Timski rad smatramo ključem uspeha.

 

Radićete u malm timovima uz visok stepen lične odgovornosti, gotovo kao samostalni preduzetnik u preduzeću (ProfitCenter). Planiraćete Vaše privredne ciljeve i preuzećete trgovačku odgovornost.

 

Vaši zadaci:

  • Bićete poput karike, koja povezuje klijente iz industrije i trgovine i naše transportne partnere
  • Organizovaćete internacionalne transporte (kopnene i kombinovane transporte)
  • Samostalno ćete voditi pregovore za nabavku i prodaju
  • Bićete kontakt osoba za poznate svetske firme
  • Obilazićete naše poslovne partnere širom Evrope.
  • Analiziraćete i optimalizirati naše međunarodne robne tokove.
  • Samostalno ćete kontrolisati rezultate pomoću našeg informacionog sistema za menadžment
play
True
http://www.lkw-walter.rs/-/m/images/lkw/bewerber/lkw-walter-transportmanager-intro.jpg

Stefanie K., Transport Managerin:
"Svaki dan donosi nove izazove. Uskom saradnjom između klijenta i transportnog partnera može se ne samo produbiti znanje stranog jezika, već se upoznaju i novi ljudi i kulture. Kod nas niko ne sjedi sam u kancelariji, nego mi svi radimo zajedno u uigranim timovima. Dobra radna atmosfera mi svakog dana pričinjava radost."

 

Dieter S., Transport Manager:
"Moj posao je raznolik i uzbudljiv. Zadužen sam za dobijanje novih klijenata, komunikaciju sa transportnim partnerima, idem na poslovna putovanja, radim na razvijanju novih tržista. Osim toga mogu da koristim svoje znanje stranih jezika i da ga na taj način usavršavam."


Dalje informacije:

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti