Ferijalna praksa

Za vreme letnjih meseci nudimo angažovanim učenicama i učenicima kao i studentima mogućnost da se aktivno upoznaju sa praktičnim radom.

 

Ova ponuda se odnosi na učenike srednjih stručnih škola sa težištem na ekonomiji, turizmu i tehnici kao i na studentkinje i studente ekonomije.

Stručna praksa

Steknite iskustvo za vreme prakse Steknite iskustvo za vreme prakse

Studentkinje i studenti sa međunarodnih smerova imaju priliku da odrade svoju višemesečnu stručnu praksu na jednoj od naše dve lokacije.

 

Steknite iskustvo!

 

Kod nas pripravnici moraju ne samo da gledaju i uče, nego i da (u pratnji iskusnih trenera) od samog početka budu uključeni u svakodnevni radni proces. Naša deviza je trening kroz rad.

 

Poverićemo Vam zadatke i preneti odgovornost u skladu sa Vašim individualnim napredkom. Na taj način moći ćete prepoznati svoje lične talente i kvalitete.

Daniel S., HAK Wien:
"Moja praksa kod LKW WALTER-a bila je vrhunac moje poslednje školske godine. Oduševila me porodična radna klima, što je podstaklo moju znatiželju da saznam sve o radnim procesima kod LKW WALTER-a. Sve je bilo super i nadmašilo moja očekivanja."

Dalje informacije:

^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja