Transport uvek ima budućnost - LKW WALTER je vodeća transportna organizacija za transport kompletnih utovara u Evropi. Naši zaposlenici uvelike su zaslužni za ovaj uspeh: njihovi izvanredni rezultati učinili su nas ovim šta jesmo. Zbog toga im nudimo sjajnu budućnost u našem preduzeću. Radujemo se Vašoj prijavi za konkurs za radno mesto!

 

Zašto LKW WALTER?

Zato, što mi razmišljamo evropski i što veoma cenimo ne samo timski rad nego i ličnu odgovornost, najviši stepen kvaliteta i održivost.

Zašto LKW WALTER?

Transport uvek ima budućnost

Iz toga proizlaze i različiti profesionalni izazovi sa zagarantovanom perspektivom u budućnosti.

Transport uvek ima budućnost

Poslovna filozofija preduzeća

Kooperativni stil rukovođenja & lična odgovornost, smisao za porodicu i socijalna odgovornost, kulturna raznolikost i društveni angažman

Poslovna filozofija preduzeća

Opis posla

U svrhu kontinuiranog rasta grupe WALTER GROUP neprekidno zapošljavamo nove saradnike sa najrazličitijim talentima i sposobnostima.

Opis posla

Program obuke

Svaki put započinje prvim korakom: Vaša karijera kod nas započinje programom obuke "Train the Winner".

Program obuke

Razvoj & perspektiva

WALTER GROUP raste kontinuirano i održivo. Rastite i Vi sa nama! To za Vas znači obrazovanje, poticanje i razvoj.

Razvoj & perspektiva

Sistem plata & nagrade

Atraktivni poslodavac ume da ceni zalaganje: Sistem premija. šampionat i ostali dodaci omogućuju da motivacija i ambicioznost naših saradnika stalno budu na visokom nivou.

Sistem plata & nagrade

Slobodna radna mesta

Vaša onlajn prijava za Konkurs za radno mesto može značiti početak Vaše karijere u našem ekspanzivnom i dinamičnom preduzeću.

Slobodna radna mesta

 

 

LKW WALTER - Evropa ^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja