Našitransportni menadžeri kvalitetno organizuju utovar i istovar Vaše robe od Dušanbea do Kuhjanda.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz celog Tadžikistana za sve zemlje Evrope i obrnuto. Naši transportni menadžeri garantuju Vam efikasno i bezbedno odvijanje Vaših transportnih naloga.
Uključujući preciznu kontrolu transporta GPS-om.
Geografska karta Tadžikistana Geografska karta Tadžikistana

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Vaša špedicija za nacionalne i internacionalne transporte
  • Vaša špedicija za kamionske transporte u celoj Evropi
  • Konkurentne cene prevoza zahvaljujući optimalnoj logistici transporta

Vašu ponudu za transporte do Tadžikistana dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Tadžikistana ili za Tadžikistan. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Tadžikistanu > više o tome ovde:

Geografska karta Istočne Evrope Geografska karta Istočne Evrope

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju sa Istočnom Evropom?

Izaberite LKW WALTER i imajte poverenja u vodećeg evropskog prevoznika za kompletne utovare. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Evrope kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitiraćete od obe prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od porudžbine do isporuke.
Naši saradnici dolaze iz više od 40 zemalja Naši saradnici dolaze iz više od 40 zemalja

Na koji način LKW WALTER razgovara sa svojim poslovnim partnerima?

Preduzeće LKW WALTER veliku pažnju posvećuje sveobuhvatnom i kompetentnom savetovanju svojih klijenata. Sa Vama i Vašim poslovnim partnerima komuniciramo na Vašem maternjem jeziku. Pošto zapošljavamo saradnike i saradnice iz više od 40 zemalja, uspešno komuniciramo na svim na svim relevantnim jezicima.
Program za obuku vozača u Duizburgu (Nemačka) Program za obuku vozača u Duizburgu (Nemačka)

LKW WALTER za veću bezbednost na putevima?

Kao velikom transportnom preduzeću veoma nam je važna bezbednost na putevima. Zbog toga smo razvili obiman "Program za obuku vozača" kao i "Priručnik za vozače". Pored toga, aktivni smo u evropskim radnim grupama, koje rade na poboljšanju uslova za rad profesionalnih
vozača kamiona
ili za standardizaciju bezbednosti utovara u Evropi.
Skladište sa visokim regalima u preduzeću WALTER LAGER-BETRIEBE (Austrija - Viner Nojdorf) Skladište sa visokim regalima u preduzeću WALTER LAGER-BETRIEBE (Austrija - Viner Nojdorf)

Nudi li LKW WALTER i skladišne prostore?

Da, u Viner Nojdorfu ćerka firma WALTER LAGER-BETRIEBE može ponuditi moderna skladišta sa visokim regalima. Idealan partner ukoliko trebate rešenje za Vaša centralna skladišta i celokupni Outsourcing. U skladu s Vašim specifičnim potrebama izradićemo za Vas koncept skladišta po Vašoj meri. Više detalja možete naći na www.walter-lager-betriebe.com.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Tadžikistan rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Tadžikistan rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti