Možete biti sigurni da će Vaša roba tačno na vreme biti utovarena ili istovarena u Lisabonu, Portu, Faru, Bragi ili kao i u ostalim gradovima najzapadnije zemlje u kontinentalnoj Evropi.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Portugalije za sve zemlje Evrope i obrnuto. Pritom ne govorimo samo Vaš jezik nego i jezik Vaših poslovnih partnera. Na odabranim rutama takođe organizujemo i kombinovane transporte.
Duero (Portugal), most Duero (Portugal), most

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Ekološki prihvatljiva alternativa - kombinovani transport - do 29 tona nosivosti
  • Govorimo sve jezike Vaših poslovnih partnera
  • Sniženje troškova prevoza usled optimalnog iskorišćenja
  • Osigurana precizna kontrola transporta od strane naših rukovodioca zaduženih za transport
  • Brzo preuzimanje Vaše robe širom Evrope

Naših najboljih 10 destinacija na portugalskom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Portugalu (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Španija, Nemačka, Francuska, Italija, Velika Britanija, Holandija, Belgija, Češka, Švedska, Poljska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Portugala dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Portugalije ili za Portugaliju. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Portugalu > više o tome ovde:

Prikolice prenosive kranom prilikom utovarivanja kranom u Libeku Prikolice prenosive kranom prilikom utovarivanja kranom u Libeku

Koje su prednosti kombinovanog saobraćaja?

Intermodalna transportna rešenja sa LKW WALTER-om nude Vam mnoge prednosti. Kao na primer raspolaganje Stand-by opremom, veću tovarnu težinu do 29 tona i izbegavanje ograničenja vožnje noću i praznicima.
Naši zaposleni govore više od 35 jezika Naši zaposleni govore više od 35 jezika

Koliko jezika govori LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER rade zaposleni, koji su pripadnici više od 40 nacija. Oni Vaše želje za povoljnim troškovima transporta, brzim preuzimanjem robe i optimalnim trajanjima transporta mogu da razumeju na više od 35 jezika. Podrazumeva se da vladamo i jezicima, koji su relevantni za kompletne transporte čija su odredišta na Bliskom Istoku, u Severnoj Africi, Centralnoj Aziji i Rusiji.
Tugmaster + prikolica u luci Rostok Tugmaster + prikolica u luci Rostok

Koliko je velik vozni park preduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER širom Evrope raspolaže mrežom transportnih partnera, koja obuhvata više od 14.000 transportnih preduzeća, pažljivo odabranih u skladu s našim visokim standardima kvaliteta. Pored drumskog, bavimo se i kombinovanim transportom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica prenosivih kranom među najvećima na tržištu.
Egzaktna kontrola transporta Egzaktna kontrola transporta

Koji IT koristi LKW WALTER?

LKW WALTER koristi najmoderniju informatičku tehnologiju koja je po potrebi kompatibilna i sa Vašim IT sistemom. Uz to inovativni telematički sistemi garantuju egzaktnu kontrolu transporta, a inteligentan softver za planiranje transporta minimalizuje prazne kilometre.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Portugal rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Portugal rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)

Sa LKW WALTER-om i u susedne zemlje


^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti