Uz pomoć svog poznavanja jezika naši transportni menadžeri organizuju utovar i istovar Vaše robe u celoj zemlji. Bez obzira da li se radi o Tbilisiju, Kutaisiju, Batumi ili Suhumiju.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Gruzije za sve zemlje Evrope i obrnuto. Pouzdajte se u partnera, koji za Vas uvek traži najbolje rešenje. Garantujemo Vam optimalne rokove transporta po konkurentnim cenama.
Pogled na Tiflis (Gruzija) Pogled na Tiflis (Gruzija)

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Rešenja za transport u celoj Evropi – "one-stop-shop"
  • Svakodnevne mogućnosti preuzimanja
  • Osigurana precizna kontrola transporta od strane naših rukovodioca zaduženih za transport
  • Angažovanje savremenih kamiona, koji neumerno manje opterećuju našu životnu sredinu
  • Dodatni utovarni kapaciteti (sopstveni LKW WALTER-kompletni vozovi)

Naših najboljih 10 destinacija na gruzijskom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Gruziji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Turska, Slovačka, Austrija, Nemačka, Poljska, Mađarska, Holandija, Belgija, Češka.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Gruzije dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Gruzije ili za Gruziju. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Gruziji > više o tome ovde:

Vozač prilikom učvršćivanja paletizirane robe na kamionu Vozač prilikom učvršćivanja paletizirane robe na kamionu

Šta LKW WALTER podrazumeva pod pojmom "kvalitet"?

Za LKW WALTER kvalitet je u prvom redu optimalno ispunjavanje očekivanja naših klijenata. Zbog toga smo u celom preduzeću etablirali normativni standard ISO 9001. Pridržavanje ove norme kontroliše koncernov interni Shared Service SHEQ menadžment tim, koji svoje aktivnosti redovno objavljuje u izveštaju preduzeća.
Transporti kompletnih utovara širom Evrope organizovani na jednom mestu Kamionski transporti kompletnih tereta u celoj Evropi u jednoj ruci

U kojim zemljama LKW WALTER pruža transportne usluge?

Špedicija LKW WALTER na jednom mestu Vam nudi kompletne šleperske transporte širom Evrope. Vašu robu prevozimo po celoj Evropi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Severnu Afriku, na Bliski Istok i obratno. Uz to obavljamo i nacionalne transporte u pojedinim zemljama Evropske Unije (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Portal za klijente CONNECT Portal za klijente CONNECT

Koje prednosti Vam nudi CONNECT?

Naš portal za klijente CONNECT omogućuje Vam obradu Vaših transportnih naloga putem interneta. To znaci da jednim klikom miša možete zatražiti ponudu, izdati transportni nalog kao i dobiti ažuriran pregled svojih naloga. Uz to Vam preko portala CONNECT na raspolaganje stavljamo i druge korisne informacije.
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko iznose transportni troškovi?

Optimalan odnos cena i usluga jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER vodeća špedicija na području evropskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnom koordinacijom, i korištenjem modernog softvera za planiranje minimalizujemo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj meri povećavamo iskorišćenost vozila.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Gruziju rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Gruziju rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti